. mese . irodalom . grafika . animáció . szpot . zene / hang . blogok . Zozó Hollywoodban .

animáció

Metróember Ez volt az első míves animációm, a dicsőséges Stroszmayer design Klinika műtőjében készült, és a City-Screen felkérésére, valamikor jó régen. Vicces dolog, hogy milyen szinten vésődött be a budapesti tömegközlekedők agyába. Az is röhely, hogy a Sugár telenyomatta idővel a "metrókocsim" oldalát a reklámjaival. Amikor a metró szerelvényt rajzoltam, azt gondoltam, a valóságban nem ennyire szakadtak a szerelvények, de mint utólag kiderült, több rozsdát is elbírt volna a dolog. :)

 

2011-ben a Savanyú blog megkérdezte tőlem, miért olyan amilyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metróember 2007

Zozó promóció 2009

Hayth Zoltán színművész úr számára készített promódiós DVD egyperces nyitó animációja, amely megközelítőleg fél évig készült a vázlatoktól a digitális utómunkálatokig bezárólag. A projekt érdekessége, hogy mire elkészült, gyakorlatilag el is avult. Zozó felkérésére elkészítettünk egy hivatalos weboldalt, amely itt megtekinthető.

 

 

Naposrét Krónikái Trailer 2011

A Naposrét krónikái egy interaktív mesekönyv. Ehhez a munkánkhoz készült az itt látható animációs reklámfilm is.

 

 

Josipros reklámszpot 2012

Képregény a vasfüggöny mögül. A Josipros képregénymagazin első száma 1981 februárjában jelent meg, 30 év elteltével publikálni kezdtük blog formában. Ez alkalomból készült az itt látható animáció is. Bővebben...

 

 

 

 

 

mambodomino ©