blogs(hungarian). The Migrant Prince . Josipros . Overseas . Parainesis .The King Rollo band .

The Wandering Prince - Juvenile fantasy

The Wandering Prince is an internet-blog, which reports the whole text of a fiction/children’s novel in 69 chapters. (Hungarian text).
This story is about two brothers, driven to strange shores by a sudden storm…

 

 

 

 

 

Overseas - The adventurous travellings of Peter Gaspar around the World

Persian letters II.

 

18th of October in 2008. Between Meybond and Isfahan on the bus...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Josipros - Comics from behind the Iron Curtain...spot

The „Josipros” blog is the digital edition of that unique comics magazine we were drawing from February 1981 until the first months of 1982. At the begining of 1981, it was presumably the only Hungarian comics magazine. It was a very limited edition: now and then only one copy exists.
The blog makes a selection from other comics of the Gáspár brothers, too.

ORI 28 & BI 44 - march 1981

 

 

Parainesis - The Exhortations of General Kenobi

Intergalactic reflections for all

 

" Ha viszont az Erőt használjuk – amire csak biztatni tudlak – közelebb kerülünk a valósághoz. Úgy értem, az igazihoz. Az ojjektívhoz. Ehhez persze előbb rendet kell rakni a fejünkben, és sajnos egy magadfajta padavannak ez a legnehezebb rész a dologban, effelől biztosíthatlak.

Yodának erre is van egy publikációja, „Hogyan rakjunk rendet a fejünkben?” címmel jelent meg papírra nyomva a Dagobán. Nem akartam neki soha mondani, de nem hiszem, hogy sokan olvasták. Úgy vettem észre, nem zavarja különösebben a dolog."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The sound notes of the King Rollo band - for King Rollo's presumptive complecancy

Ez a blog weboldalunk kiegészítéseképpen hivatott működni, rendeltetése pedig, hogy tartalmazza hangos tevékenységünk mindazon részleteit, amelyeket nem találtam célszerűnek a weboldalon elhelyezni. Ennek a döntésnek terjedelmi és összeférhetetlenségi okai vannak, éppen ezért az avatatlan látogató számára célszerű egy gyors ismerkedést tenni a témával kapcsolatban weboldalunkon.
A mambodomino hangarchivuma

Korunk társadalmában egyre nagyobb az igény a spirituális valóság megízlelésére. Blogunk betekintést nyújt azokba a szűk körű összejövetelekbe, melyek mélyebb, spirituális okairól ezidáig nem volt időszrű beszélni.

 

 

 

 

 

 

 

mambodomino ©