. mese . irodalom . grafika . animáció . szpot . zene / hang . blogok . Zozó Hollywoodban .

grafika . Dr Stroszmayer . Naposrét krónikái . Appfever .

Korai évek és a képregény

Grafikák rég óta születnek műhelyünkben, mivel ez az a műfaj, amiben minden gyerek kipróbálja magát. Népes család lévén, ez hosszú évekig tartó, kollektív elfoglaltságot jelentett számunkra. Ennek a 80-as évek közepéig tartó, aktív időszaknak ékes bizonyítéka a JOSIPROS képregénymagazin, amely a maga nemében egyedülálló produktuma a kornak. jelenlegi információink alapján a Josipros Magyarország első, havi rendszerességgel megjelenő, különféle képregényeket publikáló képregény magazinja.

 

A bemutatásra kerülő képek gyors betekintést adnak a kiadvány izgalmas képi világába. A gyerekrajzok kedvelőinek pedig méltán ajánljuk figyelmébe a JOSIPROS képregénymagazin bemutatását szolgáló blogunkat.

JOSIPROS.BLOGSPOT.HU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr Stroszmayer műtőjében

A Stroszmayer Design Klinika 2006 környékén nyitotta meg rendelőjét, és viszonylag hosszú lappangási idő elteltével be is zárta azt. Szántó Péter társalapítóval számos műtétet hajtottunk végre, leg ismertebb sebészi beavatkozásunk a Metróember lett, ami talán még a 2013-as évben is futott Budapest jó néhány alagútjában. Említést érdemel továbbá a Diákjogi Tudor is, melyet a diákjog orvoslásának érdekében követtünk el, minisztériumi felkérésre, ekzaltált képi világunknak köszönhetően. Szántó mesterrel való közös munkám a mai napig töretlen, de manapság leginkább cserépkályhákat építünk.Diákjogi tudor illusztráció

Van-e ufonauta a metró utasai között? Ezt a kérdést én hintettem el unalmamban a témával kapcsolatban. nagy megelégedésemre ez aztán több embert is foglalkoztatni kezdett, bár a helyes kérdés inkább így hangzik: Hány ufonauta utazik a rajzfilm metrókocsiján? A kérdés megkönnyítése végett itt megtekinthető a szerelvény teljes utasközönsége.

Műgyűjtők és romantikusok pedig letölthetik a teljes szerelvényt nagy felbontásban innen.

metrókocsi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naposrét krónikái

A naposrét krónikái egy interaktív mesekönyv, mely azzal a céllal jött létre, hogy egy projektben összefoglalva lássuk végre irodalmi, grafikai, animációs és zenei elképzeléseinket. András akvarell háttereit használva teremtettük meg a grafikai világ alaphangulatát, Lackó vektorgrafikus figuráival pedig sikerült harmonikus összképet teremtenünk a meséhez. A projekt részletes bemutatása

Appfever

 

A 2013-as év sikeres munkakapcsolatot hozott az Appfever fejlesztői csoporttal. Az itt bemutatott grafikák ebből a felkérésből születtek.

 

 

 

 

Spot my Cuties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Troll Face Memory match

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bike Race of Ninja Grandma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mambodomino ©