. mese . irodalom . grafika . animáció . szpot . zene / hang . blogok . Zozó Hollywoodban .

mese

A Naposrét Krónikái egy tündérmese, jóbarátokról, akik Naposréten, egy erdővel, patakkal és gyümölcsössel határolt réten élnek. Ebben az epizódban Rózi, Lipi, és Fullánk elhatározzák, hogy meglátogatják a tavasztündért, mert a meleg késik. Egyszerű történet, szép akvarell hátterek, barátságos figurák, kellemes atmoszféra és zene teszi érdekessé ezt a mesét az 4-7 éves gyerekek számára. Tovább...

A Város Izgalmas pesti tündérmese András tollából

Mollo is sietősen pakolt. – Köszi, Apa. Linna nagyon rendes lány. Egyedül neveli Fíniát. Hát, nem könnyű ez.
- Csinos. És egyedül. Pont, mint te – sandított az öreg a fiúra.
- Jaj, apa – pirult el Mollo. - Jövök én is este. Ha baj van, küldj cinkét. Cinkét mindenhol találsz errefelé. Hú, elkések! Szia, Fínia! Szia apa! – búcsúzkodott, majd táskáját lóbálva kiviharzott a lakásból.
Az öreg s a kislány zavartan bámulták egymást. a meséhez...

 

 

 

 

PDF letöltés otthoni olvasásra letöltés

 

 

A vándor herceg

 

A vándor herceg blog eredetileg 2010 novemberétől 2011 februárjáig közölte az azonos című ifjúsági fantasy szövegét, posztonként, napról-napra. A történet egy testvérpár kalandjait meséli el, akiket egy hirtelen jött vihar sodor ismeretlen partokra... A blog érdekessége, hogy illusztrációi középkori kódexekből származnak, nemzetközi könyvtárak jóváhagyásával.

 

András nemrégiben megkezdte a mese e-könyv adaptációs munkálatait. Mivel ebben a formában a kódex illusztrációk használata nem megengedett, a könyv illusztrációit maga tervezi elkészíteni.

 

 

Zsebszörnyem

E-mesekönyv tervezet, András munkája, csak előkészületi formában létezik egyenlőre...

 

 

mambodomino ©